duminică a fost zi de promenadă – amenzi de peste 204.000 lei pentru sibienii care au ieșit din case
FOTO: arhivă

Sute de amenzi s-au dat, duminică, în județul Sibiu. Oamenii au ieșit din case fără un motiv întemeiat și au fost sancționați de polițiști și de jandarmi. 

În cursul zilei de 26 aprilie, 91 de polițiști sibieni, 53 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 99 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 26 aprilie, au fost aplicate 136 de sancțiuni în valoare de peste 204.000, din care 110 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 26 pentru alte fapte, în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În perioada de referință, 12 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 1.126 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, 7 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 26 aprilie a.c., 55 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat 20 de sancțiuni în valoare de 33.700 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, mai spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!

Ultima oră

Comentariul meu