se refac marcajele rutiere în oraș - circulați cu atenție pe strada măghiranului

Primăria Sibiu continuă refacerea și aplicarea de marcaje rutiere noi în oraș. Luni se lucrează pe Strada Măgheranului.

Municipalitatea vrea să refacă toate marcajele rutiere din municipiul Sibiu. Existența acestor marcaje rutiere este primordială în asigurarea unei circulații rutiere în condiții de siguranță.

„Municipiul Sibiu intenționează să continue programul de optimizare a condițiilor de trafic. O avertizare și o informare corectă, vizibilă sporește confortul conducătorului auto în trafic, conducând la eliminarea stresului acestuia, a confuziilor, a manevrelor periculoase și a accidentelor”, se arăta într-o informare a Primăriei Sibiu de la sfârșitul anului trecut.

Luni, se aplică marcaje rutiere pe strada Măgheranului. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție în zonă.

În oraș se aplică mai multe tipuri de marcaje rutiere – marcaje rutiere executate cu vopsea convențională (clasică) pe arterele de circulație și vopsirea bordurilor în intersecții, girații, stații BUS, stații TAXI, scuaruri, marcaje executate cu vopsea convențională (clasică) pentru parcări, marcaje rutiere executate cu vopsea bicomponentă pe arterele de circulație, ansambluri rutiere termoplastice antiderapante pentru marcajele la trecerile pentru pietoni, marcaje rutiere termoplastice preformate, marcaje tactile și marcaje rutiere rezonatoare. De asemenea o parte dintre marcaje vor fi șterse.

 

Ultima oră

Comentariul meu