Bărbatul ars de viu în mașină la Rășinari s-a sinucis - A lăsat bilet de adio
FOTO: ARHIVĂ

Sibianul găsit carbonizat la Rășinari de pompierii care au intervenit pentru a lichida un incendiu s-a sinucis. Omul a lăsat și un bilet de adio.

Pompierii sibieni au fost solicitați, sâmbătă, să intervină la Rășinari, acolo unde un autoturism parcat într-o curte a luat foc. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, după ce au văzut flăcările.

Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul ISU Sibiu, alături de membrii SVSU Rășinari, au stins flăcările. După lichidarea incendiului, în interiorul mașinii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 60 de ani.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul s-a sinucis. Acesta a lăsat și un bilet de adio în care a explicat care sunt motivele pentru care a recurs la acest gest. Sibianul locuia singur la Rășinari.

Acesta și-a pus capăt zilelor cu ajutorul unei brichete. În interiorul autoturismului au fost găsite mai multe butelii care au explodat. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al flăcării unei brichete în contact cu gazul unor butelii care se aflau în autovehicul”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma celor întâmplate, polițiștii sibieni fac cercetări. „În acest caz, la nivelul Postului de Poliție Rășinari s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu