amenzi de peste 133.000 lei vineri la sibiu pentru „plimbăreți”
FOTO: arhivă

Zeci de sibieni au ieșit vineri din case fără un motiv întemeiat, astfel că au fost amendați usturător de oamenii legii. În 24 de ore s-au dat amenzi de pete 133.000 de lei.

„În cursul zilei de 24 aprilie a.c., 54 de polițiști sibieni, 59 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 53 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 79 de sancțiuni în valoare de peste 133.000 de lei, dintre care 69 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației”, transmite Prefectura Sibiu.

De asemenea, 4 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 930 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 8 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 24 aprilie a.c., 73 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma desfășurării celor 28 de misiuni independente, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni în valoare de 11.400 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, mai anunță Prefectura Sibiu.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!

Ultima oră

Comentariul meu