video: încă o angajată de la primăria sibiu are coronavirus - alți cinci așteaptă rezultatul testului

Încă o angajată de la Primăria Sibiu, din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, are coronavirus. Inițial, Prefectura a transmis că cei șapte colegi ai primei angajate confirmată pozitiv au primit rezultat negativ. 

Prefectura Sibiu vine cu lămuriri în ceea ce privește situația de la Evidența Persoanelor, după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus. În urma testării colegilor femeii, se pare că încă o persoană are COVID-19. În prezent, alți cinci angajați așteaptă rezultatul testelor.

YouTube video

„Ținând cont de situația de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu, facem următoarele precizări:

– În data de 21.04.2020 dintr-o regretabilă eroare informatică s-a raportat că cele 7 persoane angajate la acest serviciu, care au intrat în contact cu o angajată confirmată pozitiv, au fost testate având rezultate negative. În urma verificărilor făcute s-a constatat că cele 7 persoane au fost testate în ziua de 21.04.2020, testele fiind în lucru în acea zi.
– Conform raportării făcute astăzi, 23.04.2020 ora 16:00 au primit rezultatele testelor pentru 2 persoane. O persoană a primit rezultat pozitiv, o persoană a primit negativ.
– Pentru celelalte 5 persoane se așteaptă rezultatele testelor, iar acestea vor fi comunicate de îndată ce vor fi raportate.
– De asemenea precizăm faptul că cei 7 angajați nu au mers la muncă în această perioadă”, transmite Prefectura Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu