treizeci și unu de angajați de la fabrica raguse au coronavirus - au fost testate 45 de persoane
FOTO: ARHIVĂ

Încă nouă angajați ai fabricii Raguse, din Cisnădie, au coronavirus. 31 dintre dintre cele 45 de persoane testate pentru COVID -19 au primit rezultate pozitive. Alte șase persoane așteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică continuă ancheta epidemiologică de la fabrica de produse medicale Raguse, din Cisnădie. Fabrica a fost pusă în carantină, în Vinerea Mare și rămâne închisă până pe 30 aprilie. 45 de angajați au fost testați pentru COVID 19, iar 31 dintre teste sunt pozitive.

Cei 31 dintre angajații de la Raguse, care au fost testați pentru COVID 19 și au primit rezultate pozitive, sunt internați în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform raportării Direcției de Sănătate Publică, ora 16:00, facem următoarele precizări: până în prezent au fost testate 45 de persoane, dintre care 31 sunt pozitive, 14 negative. Toate persoanele confirmate sunt internate la SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific. De asemenea ancheta epidemiologică este încă în desfășurare. De îndată ce vom avea informații noi, acestea se vor comunica în cel mai scurt timp.”, informează Prefectura Sibiu.

Angajații fabricii Raguse Medizinische Produkte Romania SRL din Cisnădie, care produce echipamente medicale, au intrat în carantină la domiciliu, în Vinerea Mare. Măsura a fost dispusă de către Direcția de Sănătate Publică, după ce o angajată de 50 de ani a murit de coronavirus.

Aproape 300 de angajați, au intrat în carantină împreună cu familiile lor, până pe data de 30 aprilie.

 

Ultima oră

Comentariul meu