licitația pentru lotul 5 al autostrăzii sibiu - pitești. contestația celor de la china railway a fost respinsă

Lupta pentru cel mai imoprtant proiect rutier din România continuă. Constestația celor de la China Railwil a fost respsinsă. Italienii de la Astaldi au fost declarați câștigători contractului pentru secținea 5 a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Dacă decizia CNSC nu va fi atacată în instanță, se va putea semna contractul pentru lotul Curtea de Argeș – Pitești cu constructorul italian.

CNSC a respins pe 16 aprilie contestația formulată de asocierea China Railway 14-th Bureau Co Ltd – Viaponte Rom – Viaponte Projetos e Consultoria de Engenharia împotriva deciziei prin care oferta sa a fost exclusă iar din licitația pentru secțiunea 5 din Autostrada Sibiu – Pitești, scrie economic.net

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 123 kilometri şi va fi împărţită în cinci loturi, Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri. Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează ţara de la vest la est.

Ultima oră

Comentariul meu