bucureșteanul care a șantajat o minoră din sibiu - bărbatul rămâne după gratii
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din București, cercetat după ce a șantajat o copilă de 14 ani din Sibiu să îi trimită poze și filmulețe în ipostaze sexuale, a fost arestat la finalul lunii martie. Marți, magistrații au luat o nouă decizie în privința lui.

Bucureșteanul va mai rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, potrivit ultimei decizii a magistraților. „Soluția pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu şi în consecinţă: (…) prelungeşte durata măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul C. C. D., faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă în formă continuată și șantaj în formă continuată (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.04.2020, până la data de 20.05.2020, inclusiv”, se arată pe site-ul Tribunalului.

Bărbatul a solicitat arest la domiciliu în loc de arest preventiv, însă cererea i-a fost respinsă.

Vă reamintim că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul București, ar fi determinat o minoră, în varsta de 14 ani, din județul Sibiu, să se fotografieze și să se filmeze în diferite ipostaze cu conținut sexual explicit, materiale pe care minora i le-ar fi transmis prin intermediul rețelelor de socializare. Când minora a refuzat să-i mai transmită fotografii și înregistrări video, bărbatul ar fi amenintat-o cu publicarea imaginilor pe rețelele de socializare. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu