focarul de covid 19 de la fabrica din cisnădie se extinde - alte trei persoane confirmate pozitiv la avrig
Sursa: Primăria Avrig

Încă trei infecții cu COVID – 19 au fost confirmate miercuri pe raza UAT Avrig. Numărul total al celor infectați, în orașul Avrig și localitățile aparținătoare, a ajuns la opt.

Persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, provin din focarul de la fabrica Raguse din Cisnădie. Fabrica a fost închisă până pe 30 aprilie, după ce o angajată, de 50 de ani, a murit în Săptămâna Mare.

Avrigenii au înțeles pericolul reprezentat de COVID – 19 abia după ce autoritățile locale au anunțat primele cazuri confirmate cu noul coronavirus pe raza UAT Avrig.

Ultima actualizare a situației persoanelor înregistrate si monitorizate de către Primăriai orașului Avrig, ca masură de protecție impotriva COVID-19, a fost făcută marți, în a treia zi de Paști.

“În acest moment pe raza UAT Avrig se află 247 persoane izolate la domiciliu, 269 persoane care au efectuat cele 14 zile de izolare și au ieșit din monitorizare iar 5 persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID – 19”, se arată într-o informare publicată de Primăria Orașului Avrig, pe pagina de socializare a instituției.

7 dintre persoanele confirmate pozitiv cu COVID 19 pe raza UAT Avrig, provin din focarul de la Cisnădie, de la fabrica Raguse. Cea de-a opta este contact al unei persoane care lucra în aceeași fabrică și făcea dializă la un centru din Sibiu.

Autoritățile le recomandă avrigenilor să respecte prevederile ordonanțelor militare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus și să își limiteze cât mai mult posibil deplasările în această perioadă.

Ultima oră

Comentariul meu