video: produsele din piață, aduse la ușile sibienilor – în curând se va lansa o platformă pentru livrare
FOTO: arhivă

http://VIDEO: Produsele din piață, aduse la ușile sibienilor – În curând se va lansa o platformă pentru livrareSibienii vor putea, în curând, să își facă cumpărăturile din piață fără a ieși din casă. Prin intermediul unei platforme, produsele proaspete vor fi livrate până la ușa cumpărătorului. 

Teodor Birț, directorul Piețe Sibiu SA, a declarat, în cadrul emisiunii „Interviuri pe Față”, că a fost constatată o ușoară scăderea a numărului persoanelor care vin la piață. De aceea, în curând, sibienii vor putea avea acces la fructele și legumele proaspete aduse de producători, fără să se deplaseze.

„În ultimii ani s-a constat o scădere a persoanelor care vin la piață. Dar pot să vă spun că la Sibiu vânzările sunt bune. Stând de vorbă cu producători și comercianți, aceștia sunt mulțumiți și consideră că au vândut aproape la fel ca și în anii trecuți. Pentru noi, pentru mine personal este o preocupare permanentă de a găsi soluții ca să aducem oamenii la piață. Am încercat și încercăm tot timpul. Un exemplu este plata cu cardul. Pot să vă spun că într-o perioadă foarte scurtă vom începe să livrăm produse din piață la domiciliu. Nu am făcut acest lucru acum, pentru că acum sunt voluntari, există oameni care fac aceste eforturi, dar noi vrem să facem o platformă bine gândită din două puncte de vedere. În primul rând, să ajutăm persoanele care nu pot veni la piață și în alt doilea rând, pentru că am considerat că dacă le ducem noi produsul acasă, vor redescoperi gustul produsului românesc”, a spus Teodor Birț.

YouTube video

Acesta a mai declarat că, în continuare, sunt mulți sibieni care aleg să cumpere fructe și legume din piață, chiar și în această perioadă dificilă. „Chiar dacă sunt într-o situație mai puțin plăcută din cauza acestui virus, pot să vă spun că oamenii în continuare vizitează piețele, fac cumpărături din piață, iar pe de altă parte cred că toată lumea care vede ce produse frumoase, bune, cu gust de calitate se găsesc în piață, nu mai are ce să caute în standurile de legume și fructe din supermarket-uri”, a mai spus Birț.

Ultima oră

Comentariul meu