video #oradeservicii pâine de casă livrată la domiciliu de la tălmaciu - comandă online la brutăria crusto

Criza sanitară a mutat afacerile pe Internet. Și Brutăria Crusto din Tălmaciu ia comenzi online si livrează pâine de casă la domiciliul clienților.

Nimic nu se compară cu o pâine bună, de casă, care dă gust bucatelor de pe orice masă. Brutarii de la Crusto știu asta și au găsit o cale de a pune pâine pe masa sibienilor și în condiții de criză sanitară. Dacă vă e poftă de pâine țărănească, e bine să știți că puteți comanda non-stop pe site-ul Brutăriei Crusto. Livrările se fac de luni până sâmbătă, între orele 11:00 și 20:00. Comenzi se pot face și la Bătrânul Sas.

[fvplayer id=”58″]

Detalii despre produse aici: www.crusto.ro

Criza sanitară pe care o trăim cere solidaritate. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după revenirea la o nouă normalitate. În același timp, e momentul să ne susținem locurile preferate din oraș, profitând de ofertele cu livrare la domiciliu.

Vezi si alte oferte de pe Ora de Servicii.

#oradeservicii  Vă prezentăm afacerile sibiene care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus. Dacă oferiți un serviciu și doriți să vă alăturați, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să trimiteti WhatsApp la +40 746 752 240.

Ultima oră

Comentariul meu