samsung s20 - review produs

Samsung S20 este cel mai nou model de telefon produs de Samsung. Acest model, face parte din seria S, una dintre cele mai apreciate de către utilizatori. Acest produs a fost lansat pe 11 Februarie 2020 și a apărut de puțin timp în magazinele fizice și online.

Îți dorești să îți achiziționezi un Samsung S20? În acest articol îți vom da mai multe detalii despre produs, printre care și specificații, dar și principalele avantaje și dezavantaje ale acestui model de telefon.

Specificații generale

Samsung S20 este un telefon foarte performant, dar datorită faptului că Samsung are deja produse de top, diferențele dintre acest telefon și modele mai vechi nu sunt foarte mari. Mulți utilizatori s-au plâns că nu au văzut o diferență majoră și că singurele beneficii ar fi camera și ecranul.

Ecranul are o dimensiune de 6.2 inch și este de tipul AMOLED, unul dintre cele mai bune de pe piață în acest moment. Telefonul are memorie internă de 128 GB și RAM de 8GB. Dacă spațiul de stocare nu este suficient, poți utiliza și un card MicroSD pentru a putea să descarci mai multe aplicații sau să înregistrezi mai multe videouri.

Camera este piesa de rezistență a acestui telefon și a variantei Ultra. Prezintă două camere principale, una de 64 MPx și una de 12 MPx. De asemenea, are și o cameră frontală de 10 MPx. Rezoluția video este 8K. Astfel, vei putea înregistra videouri clare, luminoase direct de pe telefon. Acest telefon are și un senzor care te ajută să faci poze clare chiar și atunci când lumina nu este suficientă. Astfel, poți face poze seara, într-o cameră întunecată sau în club.

Sistemul de operare este Android 10, ultima versiune de pe piață. Procesorul nu este cel mai bun însă. Utilizatorii s-au plâns de faptul că în Europa, Samsung produce telefoane cu procesor Exynos 990, în timp ce în alte regiuni, Samsung S10 are procesor Snapdragon care este mult mai performant.

Bateria pare a fi o altă problemă semnalată de utilizatori. Deși are o baterie foarte performantă, de 4000 mAh, mulți utilizatori s-au plâns că se descarcă la fel de rapid precum modelele precedente (S10, S8). Telefonul nu rezistă mai mult de o zi fără să aibă nevoie de o încărcare, dacă este folosit la intensitate medie. Utilizatorii au fost foarte mulțumiți de performanța acestui telefon. Deși procesorul nu este cel mai bun, Samsung S20 îndeplinește toate comenzile foarte rapid, iar touchscreen-ul nu se blochează. Poți scrolla rapid pe social media și rata de răspuns este foarte rapidă.

Per ansamblu, telefonul este unul foarte bun, performant, făcut din materiale bune și rezistente. La fel ca orice alt produs, are și avantaje (camera, ecranul) și dezavantaje (autonomia bateriei). Prețul acestui telefon începe de la 4200 de lei, dar depinde de magazinul de la care îl achiziționezi.

Utilizatorii au menționat că trecerea de la un S10 la un S20 nu te va impresiona. Însă, dacă ai un model mai vechi de S8, atunci vei observa diferența. Tu vrei să îți achiziționezi un Samsung S20, ai cautat deja varianta cea mai bună?

Ultima oră

Comentariul meu