Focarul de coronavirus de la Cisnădie - Șase angajate de la Raguse au virusul
FOTO: ARHIVĂ

Șase angajate ale fabricii Raguse Medizinische Produkte Romania SRL din Cisnădie, care au intrat în contact cu femeia moartă de coronavirus, au fost confirmate pozitiv. 

„În urma efectuării testării SARS CoV-2 în cazul celor 6 persoane internate din cadrul fabricii de confecții din județul Sibiu, precizăm faptul că toate cele 6 persoane au primit rezultat pozitiv”, a informat Prefectura Sibiu.

Toate aceste persoane au fost internate în Vinerea Mare în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, iar sâmbătă au venit rezultatele testelor. Vineri seară, Prefectura a anunțat că toți angajații fabricii se află în izolare la domiciliu.

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania SRL precizăm faptul că pentru tot personalul acesteia s-a dispus măsura izolării la domiciliu. Pentru persoanele care au prezentat simptome specifice COVID-19, aceștia au fost consultați de personalul SAJ Sibiu și ISU Sibiu, iar în urma intervențiilor au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde au fost internați. Momentan se află sub observație iar după caz sub tratament specific”, a precizat Prefectura vineri seară.

Detalii despre situația de la fabrica de produse medicale din Cisnădie AICI.

Ultima oră

Comentariul meu