service mobil de la iony ca să stai acasă în timp ce ți se repară mașina - profită de ofertă

Ordonanțele militare emise de autorități până acum dau voie șoferilor să meargă la service-urile auto dacă defecțiunile mașinii fac utilizarea ei nesigură. Dar, chiar și așa, e de preferat ca interacțiunile dintre oameni să fie cât mai reduse posibil. De aceea, service-urile Iony vin cu o propunere. Tu, șofer sibian, nu trebuie să te deplasezi de la domiciliu pentru a duce mașina la reparat. Mecanicul o ia de acasă stricată și o returnează în perfectă stare de funcționare.

Service mobil

Cei de la service-urile Iony și-au făcut mereu ”planul” astfel încât clienții să iasă pe plus. Acum că situația o impune, acest lucru se întâmplă cu atât mai mult. Așa că, având în vedere restricțiile impuse de autorități, cei de la Iony au venit cu o propunere care nu are decât avantaje: șoferii sibieni care au probleme cu mașina în această perioadă nu trebuie decât să sune la numărul de telefon 0735834296, si să solicite Service-ul Mobil. De atât e nevoie pentru ca mașina să fie reparată.

”Cineva de la noi se va deplasa la domiciliul clientului, va prelua mașina și o va duce la service. Se menține permanent legătura cu proprietarul, iar dacă se depistează și alte neregului, împreună se va lua o decizie asupra a ce se repară și asupra costurilor. Mașina va fi apoi adusă clientului, dar numai după ce interiorul a fost igienizat”, spune Ioan Băra, administratorul Iony.

Ce este important este faptul că acest servciu este gratuit. Adică cei care apelează la service-ul mobil Iony vor plăti reparația, nu și faptul că le este luată mașina de acasă și apoi adusă înapoi. IONY le pune la dispoziție clienților și un POS mobil, așa că plata se poate face în deplină siguranță cu cardul.

service mobil de la iony ca să stai acasă în timp ce ți se repară mașina - profită de ofertă

Într-o perioadă în care mulți comercianți au mărit prețurile produselor, la Iony acestea scad. Dacă aveți ceva de cumpărat din magazinele Iony veți plăti cu 5% mai puțin. Nu trebuie decât să arătați la casă, pe telefon, voucher-ul de reducere de pe pagina de Facebook. Așa că indiferent ce aveți nevoie pentru mașină, până la finalul lunii aprilie, prețul va fi mai mic cu 5%. Reducerea nu se aplică produselor și serviciilor deja aflate la promoție.

Pe lângă această oferă, cele ”clasice” promovate si pe site, rămân valabile: 3+1 la toate tipurile de anvelope, preț special pentru kit-ul de siguranță, reducere la manopera pentru schimbul de ulei la cutia de viteze automată și manoperă gratis la schimbul de ulei de motor și filtre.

Ultima oră

Comentariul meu