foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă

Şoferii care au circulat miercuri pe Calea Turnișorului au fost nevoiți să facă drum întors. Bariera de la trecerea peste calea ferată s-a stricat și a fost nevoie de intervenția lucrătorilor de la Căile Ferate Române.

Conducătorii auto care au circulat miercuri pe Calea Turnișorului și-au întrerupt brusc traseul la trecerea peste calea ferată. Brațul barierei a rămas în poziție orizontală și trecerea mașinilor spre Șoseaua Alba Iulia nu a mai fost posibilă. Șoferii, fie au făcut cale întoarsă, fie au ales rute ocolitoare.

Angajații CFR au intervenit ca să rezolve problema.

“Deocamdată nu se cunoaște cauza defecțiunii dar aceste deranjamente sunt provocate frecvent de către conducătorii de autovehicule care nu respectă semnalizarea rutieră de la trecerea la nivel, lovind semicumpenele instalaţiei şi provocând deteriorarea acestora”, explică reprezentanţii CFR.

Știrea este în curs de actualizare.

foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă foto: barieră defectă pe calea turnișorului - trafic restricționat în zonă

 

Ultima oră

Comentariul meu