amenzi mai puține marți la sibiu – 59 de sancțiuni pentru cei care au ieșit din casă
FOTO: arhivă

Sibienii au ieșit și marți pe străzi fără un motiv întemeiat, însă în număr mai mic față de zilele trecute. Oamenii legii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În cursul zilei de 14 aprilie a.c., 176 de polițiști sibieni, 60 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 80 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 14 aprilie, au fost aplicate 59 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de 99.000 lei. În perioada de referință, 3 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 260 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării”, informează Prefectura Sibiu.

De asemenea, 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

În cursul zilei de 14 aprilie a.c., aproximativ 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. „În urma desfășurării misiunilor independente, jandarmii au aplicat 5 avertismente scrise și 4 amenzi în valoare de 6500 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, informează Prefectura Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu