familia carabulea susține comunitatea sibiană și donează 4000 măști chirurgicale spitalului județean sibiu

Familia Carabulea vine în sprijinul autorităților locale, în această perioadă de colaps medical fără precedent, creată la nivel mondial de virusul Covid-19.

,,Este un moment critic prin care trecem cu toții, de aceea este foarte important să acționăm rapid și să sprijinim cât de mult putem autoritățile. Solidaritatea, unitatea și respectarea instrucțiunilor date de către Guvern este esențială” – Ilie Carabulea.
În contextul pandemiei create de Coronavirus, familia Carabulea dă o mână de ajutor doctorilor și întregului personal medical din Sibiu, prin donarea unui număr de 4000 măști chirurgicale către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Măștile au fost achiziționate prin UNIFARM, și urmează să fie livrate direct către spital în zilele care urmează.
,,Familia Carabulea a fost și este alături de comunitatea sibiană. E o criza profundă și toate inițiativele private sunt binevenite pentru sistemul medical, aflat clar în impas. Înțelegem acest lucru, cu atât mai mult cu cât acum medicii sunt prima noastră linie de apărare în fața acestui nou virus, și trebuie sa ii sprijinim și noi.” – Ilie Carabulea.
Compania General Hotel Group și familia Carabulea se alătură, astfel, persoanelor și companiilor din Sibiu care vin în sprijinul sistemului medical județean și al autorităților locale în lupta cu virusul Covid-19, care a creat o pandemie la nivel global, și fac demersuri serioase pentru a ajuta comunitatea sibiană, prin toate mijloacele de care dispun.

Ultima oră

Comentariul meu