Prețurile legumelor și fructelor în piețele din Sibiu - Lista completă
FOTO: arhivă

Piețele agroalimentare din Sibiu sunt deschise și aprovizionate în continuare. La Cibin, Rahova și Vasile Aaron sibienii găsesc legume proaspete de sezon, fructe și verdețuri. Și fiindcă se apropie Paștele iar toată lumea caută să pună pe mese cele mai gustoase alimente, vă redăm mai jos care mai sunt prețurile în piețele din oraș.

La piețele Cibin și Vasile Aaron, un kilogram de cartofi costă 3 lei, iar la piața Rahova 2,5 lei. Un kilogram de ceapă albă, la Cibin și Rahova costă 5 lei, iar la piața Vasile Aaron costă 4 lei. Merele le găsiți la Cibin la prețul de 4-5 lei kilogramul, în piața Rahova la 6-8 lei kilogramul, iar în piața Vasile Aaron la 4-5 lei kilogramul. Mai jos puteți consulta listele și să vedeți care sunt prețurile în fiecare piață. Prețurile legumelor și fructelor în piețele din Sibiu - Lista completă Prețurile legumelor și fructelor în piețele din Sibiu - Lista completă Prețurile legumelor și fructelor în piețele din Sibiu - Lista completă

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, sibienii sunt sfătuiți să păstreze distanța socială față de restul cumpărătorilor, dar și față de producători și comercianți, să poarte mănuși și mască, să meargă la cea mai apropiată piață și să completeze formularul de deplasare conform legii. De asemenea, pentru a evita aglomerația și pentru a le da prioritate persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, sfătuim sibienii să se deplaseze la piață în afara intervalului orar 11.00 – 13.00.

Ultima oră

Comentariul meu