încă trei sibieni prinși băuți la volan - niciunul nu avea permis de conducere
Foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în weekend, încă trei bărbați care s-au urcat la volan fără permis. În plus, cu toții erau băuți. 

Astfel, un bărbat de 46 de ani a fost depistat la Ludoș conducând beat o autoutilitară. „Vineri, 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DJ106 G, în localitatea Ludoș, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care conducea o autoutilitară fără a deține acest drept și în stare de ebrietate (0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin 1 din Codul Penal)”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, la data de 11 aprilie, în jurul orei 00.40, pe str. Gării din Dumbrăveni, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, localnic, care conducea un autoturism fără a deține acest drept și având o alcoolemie peste limita legală (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat). „Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin 1 din Codul Penal) și conducerea unui vehicul cu alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin 1 din Cod Penal)”, spune Luciana Lazăr.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Jina, polițiștii rutieri au depistat în trafic, un bărbat care conducea autoturismul fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate. „Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, localnic, a fost oprit în trafic la data de 11 aprilie, în jurul orei 01.00, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin 1 din Codul Penal) și conducerea unui vehicul cu alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin 1 din Cod Penal)”, informează Luciana Lazăr.

Ultima oră

Comentariul meu