foto: nor uriaș de fum negru la mârșa - intervin de urgență pompierii
Sursa: Facebook AVRIG

O coloană uriașă de fum negru și gros, care se ridica din spatele blocurilor, i-a alertat pe locuitorii coloniei Mârșa. Au fost anunțați pompierii iar aceștia au intervenit de urgență.

Incendiul s-a produs la marginea coloniei Mârșa, într-o zonă mlăștinoasă, destul de aproape de blocurile de locuințe. Au fost solicitați să intervină pompierii din Avrig.

„Potrivit informațiilor pe care le avem în acest moment, este vorba despre un incendiu de vegetație. Arde trestie, într-o zonă mlăștinoasă. Nu există pericolul să se propage la locuințe. Intervenția este în dinamică”, transmite Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

foto: nor uriaș de fum negru la mârșa - intervin de urgență pompierii
Sursa: Facebook Grup AVRIG

Salvatorii sibieni au intervenit în acest sfârșit de săptămână pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată , resturi vegetale și fond forestier în municipiul Sibiu și Mediaș precum și în localitățile Avrig și Mălâncrav. Au ars peste 6 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.

Pompierii militari le reamintesc sibienilor că arderile necontrolate pot provoca adevărate dezastre. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu îndeamnă primăriile de pe raza județului Sibiu să intensifice în această perioadă mediatizarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la arderile necontrolate de vegetație uscată, precum și riscurile la care se expun, prin afișarea acestora în locuri publice vizibile cetățenilor și accentuarea comunicării membrilor servicilor voluntare pentru situații de urgență cu comunitatea.

Știre în curs de actualizare.

Ultima oră

Comentariul meu