video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă

Imagini dezolante, duminică, la Curmătura Ștezii. Poienițele, pline altă dată de oameni dornici să petreacă în jurul gratarelor, erau pustii. Sibienii care poartă nume de flori și-au sărbătorit ziua onomastică acasă, în sânul familiei.

Recomandările autorităților au fost în sfârșit luate în serios și de sibienii care, după limitarea deplasărilor, au refuzat să stea în casă și au găsit tot felul de motive ca să plece la plimbare.

Duminică, la prânz, la Curmătura Ștezii, nu era țipenie de om. Nici cele 20 de grade din termometre și nici motivele de sărbătoare nu i-au scos din casă pe sibieni.

video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă

YouTube video

Anul trecut, în Duminica Floriilor, pe marginea râului sfârâiau zeci de grătare încinse iar pajiștile și poienițele erau pline de oameni și de mașini.

video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă video foto: primele florii fără grătare și ieșiri la iarbă verde - sibienii cu nume de flori sărbătoresc acasă

 

Ultima oră

Comentariul meu