foto: forfotă la tarabele și magazinele din piața cibin - oamenii au ieșit la cumpărături în număr mare

Sute de sibieni au ieșit sâmbătă la cumpărături în Piața Cibin. Traficul în jurul pieței este intens iar la tarabele cu legume și in halele cu carne și brânză se stă la coadă.

Prevederile Ordonanțelor militare, privitoare la respectarea distanței sociale, a intervalului orar în care este permisă deplasarea la cumpărături a persoanelor de peste 65 de ani și evitarea aglomerației nu sunt respectate de foarte mulți sibieni.

În Piața Cibin cel puțin 300 de oameni au făcut sâmbătă cumpărături pentru Duminica Floriilor. Au cumpărat legume proaspete, fructe dar și carne și brânză din halele special amenajate.

Sunt puțini cei care poartă mască sau mănuși ca să se protejeze. Autoritățile anunță controale și în acest weekend. Numai în ultimele 24 de ore, la nivel național, polițiștii și jandarmii au depistat, 8.992 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.423.449 de lei.

foto: forfotă la tarabele și magazinele din piața cibin - oamenii au ieșit la cumpărături în număr mare foto: forfotă la tarabele și magazinele din piața cibin - oamenii au ieșit la cumpărături în număr mare foto: forfotă la tarabele și magazinele din piața cibin - oamenii au ieșit la cumpărături în număr mare foto: forfotă la tarabele și magazinele din piața cibin - oamenii au ieșit la cumpărături în număr mare

 

Ultima oră

Comentariul meu