video: de râsu' - plânsu'. cum a descris un zidar din caracal un accident de muncă în care și-a rupt trei coaste

O înregistrare video în care un oficial citește declarația unui zidar din Caracal, care a suferit un accident de muncă, s-a viralizat în mediul online. Într-un limbaj simplu, muncitorul a povestit, în scris, cu lux de amănunte, cum a vrut să coboare niște cărămizi de pe o clădire cu șase etaje.

Bărbatul a folosit un scripete, montat în spatele clădirii, cu care a vrut să coboare un butoi cu cărămizi. A ancorat butoiul de un capăt și a coborât apoi ca să tragă de sfoară. O manevră greșită, l-a proiectat însă înapoi pe acoperiș. Nu înainte să fie accidentat de butoiul cu cărămizi, care i-a spart capul și i-a fracturat clavicula. Ca și cum asta nu era de-ajuns, aventura bărbatului a avut consecințe și mai grave. În cele din urmă și-a rupt și trei coaste.

Declarația zidarului din Caracal are efectul unui număr de stand-up comedy, asupra celor prezenți, aceștia izbucnind frecvent în hohote de râs. Chiar și oficialul care citește declarația, cel mai probabil un inspector ITM, nu se poate abține și râde cu lacrimi.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii