sute de amenzi împărțite joi plimbăreților din județul sibiu
FOTO: arhivă

Sibienii nu se potolesc și continuă să iasă din case fără un motiv întemeiat. Joi, oamenii legii au aplicat 123 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurior privind restricționarea circulației.

La data de 08.04.2020, 194 de polițiști sibieni, 115 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 63 de polițiști locali au desfășurat 186 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează Prefectura Sibiu.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, au fost aplicate 146 de amenzi în valoare de peste 315.000 lei, dintre care 123 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Măsura izolării, respectată joi la Sibiu
În perioada de referință, 8 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 451 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, nefiind identificate persoane care să nu respecte aceste măsuri. De asemenea, 3 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Autoritățile roagă cetățenii să evite deplasările care nu sunt strict necesare, să respecte toate prevederile în vigoare și să rămână în casă.

Ultima oră

Comentariul meu