video: paisprezece cadre medicale de la spitalul județean au coronavirus
foto: arhivă

Paisprezece cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu s-au infectat după ce au tratat pacienți cu coronavirus. Cele mai multe sunt din Secția de Gastro – Enterologie.

După punerea în funcțiune a liniei de testare de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cadrele medicale au fost testate cu prioritate. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în rândul medicilor și asistenților medicali a crescut considerabil.

“În ceea ce privește situația cadrelor medicale din județul Sibiu, un număr de 14 sunt confirmate cu COVID – 19. Dintre acestea, un număr de 9 cadre medicale din cadrul Secției de Gastro – Enterologie a Spitalului Județean Sibiu, confirmate pozitiv”, a anunțat prefectul Mircea Crețu.

Secția de Gastro – Enterologie a fost transformată în secție COVID – 19 iar bolnavii care nu au coronavirus, sunt tratați la Spitalul CFR.

“Secția nu este închisă, întrucât în acest moment, este secție COVID 19. S-au luat toate măsurile de dezinfecție a acestei secții. Persoanele care sunt bolnave și trebuie tratate la Secția de Gastro – Enterologie, și care nu sunt bolnave de COVID 19, sunt tratate în cadrul secției de la Spitalul CFR Sibiu”, a mai spus prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

 

Ultima oră

Comentariul meu