încă cinci copii suspecți de coronavirus la spitalul de pediatrie din sibiu - alți doi au primit rezultate negative

În Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu sunt internați 15 copii. Opt dintre ei sunt infectați cu coronavirus.

Potrivit informațiilor furnizate de Spitalul de Pediatrie, 15 copii sunt internați în acest moment pe Secția de Boli Infecțioase. Cinci copii așteaptă rezultatele testelor coronavirus iar doi au primit deja rezultate negative.

“Un număr de 8 copii au fost confirmați pozitiv la testarea COVID-19. 5 cazuri sunt suspecte de coronavirus iar 2 copii au rezultat negativ în urma testării”, a precizat pentru Ora de Sibiu, Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Sibiu.

Starea de sănătate a copiilor deja confirmați cu coronavirus este bună. Vă amintim că șase dintre ei sunt rude cu soții Mihuțescu, primii doi sibieni răpuși de COVID – 19, unul a venit din județul Alba iar cel de-a optulea, este un băiețel de 4 ani.

“În ceea ce privește stare de sănătate a copiilor internați, la ora actuală starea lor este bună, aflându-se sub tratament specific și fiind atent monitorizați”, a mai spus Andreea Ștefan, pentru Ora de Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu