o firmă de taxi din sibiu reduce tariful curselor - „încercăm să facem criza mai ușoară”
FOTO: arhivă

Compania de taxi 949 din Sibiu a redus tarifele curselor pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dat fiind contextul crizei generată de coronavirus. 

Începând de miercuri, firma de taxi 949 a schimbat tarifele. Acum, prețul de pornire este 2,49 lei, în loc de 3 lei. o firmă de taxi din sibiu reduce tariful curselor - „încercăm să facem criza mai ușoară”

„Taxi 949 încearcă să facă criza mai ușoară, așa că am scăzut tariful. Le-am redus începând de astăzi. Noi nu avem nevoie de un profit acum, vrem să trecem peste această criză împreună. Acum două săptămâni am avut și o acțiune. Șoferii au transportat mai multe pungi cu cadouri oamenilor bolnavi, oamenilor fără ajutor. Facem tot ce putem ca să trecem cu bine peste această situație”, a declarat Doru Săbădașu, administratorul firmei de taxi 949.

Patronul de la 949 ne-a spus că efectele pandemiei de coronavirus se resimt și în rândul taximetriștilor. Mulți dintre ei au hotărât să nu mai lucreze în această perioadă.

„În prezent, mai lucreaza cam 20% din toate taximetrele. Noi ne-am gândit și la viitor când am hotărât să reducem tarifele, fiindcă toți o să suferim în urma acestei crize, pe partea financiară. Noi mergem cu mașinile noastre și ne facem niște calcule. Acum a scăzut și prețul benzinei. De aceea ne dorim să venim în sprijinul sibienilor”, a mai spus patronul de la 949.

Ultima oră

Comentariul meu