cu mod hairdressers, rămânem frumoase acasă #oradeservicii

Salonul MOD Hairdressers a găsit o cale de a aduce din nou zâmbetul pe buzele femeilor care nu mai pot vizita în această perioadă saloanele de înfrumusețare. A început să livreze kit-uri de vopsit acasă.

Orice femeie care trece cel puțin odată pe lună pe la coafor, se întreabă zilele acestea cum își va face manichiura sau cum își va mai vopsi părul în nuanța dorită. Salonul MOD Hairdressers a găsit și soluția.cu mod hairdressers, rămânem frumoase acasă #oradeservicii

“Fiecare clientă/client va primi un kit complet pentru vopsit care va conține amestecul de vopsea stabilit + oxidantul necesar, în funcție de vopseaua folosită + o pereche de mănuși + pensula pentru aplicat vopseaua. Toate informațiile utile, cum ar fi timpul de acționare al vopselei, sau modul de aplicare, se vor primi prin mesaj în momentul în care comanda este confirmată. Clienților fideli ai salonului, le recomandăm folosirea meniului de culoare din salon sau chiar simplificarea acestuia. În ceea ce privește clienții noi, așteptăm prin intermediul WhatsApp o poză cu față/păr iar ulterior stabilim împreună meniul de culoare potrivit”, explică Paul Paralescu, hairstilist la MOD Hairdressers.

[fvplayer id=”52″]Detalii despre produse aici: https://www.facebook.com/PaulParalescu/

Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente se bazează pe identificarea de noi oportunități. Criza sanitară pe care o trăim cere solidaritate. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după revenirea la o nouă normalitate. În același timp, e momentul să ne susținem locurile preferate din oraș, profitând de ofertele cu livrare la domiciliu.

Vezi si alte oferte de pe Ora de Servicii.

#oradeservicii  Vă prezentăm afacerile sibiene care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus. Dacă oferiți un serviciu și doriți să vă alăturați, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să trimiteti WhatsApp la +40 746 752 240.

Ultima oră

Comentariul meu