urmărire prin sibiu – un bărbat beat și fără permis a încercat să scape de poliție
FOTO: arhivă

Un sibian beat, aflat la volanul unui autoturism fără să aibă permis de conducere, a încercat să scape de un echipaj de poliție. Acesta a fost urmărit de oamenii legii de pe Calea Șurii Mari până pe Aleea Petuniei.

„La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari, polițiștii sibieni au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus spre strada Lungă. Șoferul însă și-a continuat deplasarea pe strada Rusciorului și apoi pe Aleea Petuniei, unde a fost depistat de către echipajele de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se afla un sibian în vârstă de 42 de ani, care nu deține dreptul de a conduce și a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea probelor biologice.

Astfel, pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Ultima oră

Comentariul meu