bărbatul care a sărit să taie un polițist cu drujba și a fost împușcat se află în arest
FOTO: arhivă

Sibianul împușcat duminică în picior la Turnu Roșu fiindcă a sărit să taie un polițist cu drujba a ajuns în arest. Acesta va sta 30 de zile după gratii. 

Și-a bătut soția și a amenințat un echipaj de poliție cu o drujbă
Polițiștii sibieni au intervenit duminică la Turnu Roșu pentru aplanarea unui conflict în familie. Ajunși la fața locului, oamenii legii au fost amenițați cu o drujbă de către un individ. Fiindcă a sărit să îi taie, unul dintre polițiști l-a împușcat în picior. În urma evenimentului, agresorul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază. DETALII AICI.

Arest preventiv pentru ultraj
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig în vederea stabilirii situației de fapt, a încadrării juridice a faptei și aplicării măsurilor legale în consecință.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, la data de 6 aprilie a.c., față de bărbatul în cauză s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu