vecinii care au jignit asistenta de la spitalul județean sibiu, cercetați pentru hărțuire

Persoanele care au jignit o asistentă de pe secția ATI a Spitalului Județean Sibiu, pentru că îngrijește bolnavi de COVID-19, sunt cercetate pentru hărțuire.

Asistenta medicală a fost amenințată cu represalii de către vecini. Aceștia au fost deranjați fiindcă sibianca îngrijește bolnavi de coronavirus, iar apoi vine acasă, la Loamneș. Vezi AICI VIDEO cu amenințările aduse asistentei. 

Sâmbătă, au fost solicitați și polițiștii la Loamneș pentru a aplana conflictul.

„În seara zilei de 4 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină pe raza localității Loamneș în vederea aplanării unei situații conflictuale. La fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane, vecini într-un bloc de pe raza localității amintite, nemulțumite de faptul că o femeie, cadru medical care își desfășoară activitatea într-o secție ATI, a ales, ca măsură de precauție, să locuiască separat de familie, într-un apartament din imobilul respectiv, apartament pe care femeia îl deține în chirie. Prin discuțiile purtate cu cei de față, starea conflictuală a fost detensionată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, toate persoanele implicate fiind identificate.

În urma acestui conflict, Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean, a făcut duminică un apel public către sibieni. Aceasta spune că toleranța va fi ZERO față de oricine jignește și amenință cadrele medicale. VEZI AICI ce spune Câmpean!

Ultima oră

Comentariul meu