trei persoane infectate cu noul coronavirus s-au vindecat la sibiu și au fost externate
Foto: Getty Images

Trei persoane din Sibiu infectate cu COVID-19 s-au vindecat și au fost externate în cursul zilei de luni. Numărul persoanelor confirmate cu coronavirus este însă în creștere, astfel că astăzi avem 55 de cazuri. 

55 de cazuri de coronavirus la Sibiu – Trei s-au vindecat
„În județul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 este în creștere, ajungând astăzi, 6 aprilie, la 55 de cazuri. În ceea ce privește rezultatele negative, în județul nostru se înregistrează 282 de rezultate negative”, informează Instituția Prefectului Județul Sibiu.

Luni au fost externate și primele trei persoane vindecate, ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2.

531 de persoane în carantină în șapte centre
La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2.206 persoane izolate și 531 persoane în carantină în 7 centre de carantină de pe raza județului.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 140 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului în ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de 87 de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu