stai acasă și bea o cafea bună de la 146 i love coffee #oradeservicii

Criza coronavirus i-a obligat pe proprietarii de afaceri  se reinventeze și se adapteze situației. O cafenea din Sibiu s-a adaptat vremurilor pentru a le permite clienților se bucure în continuare de gustul și calitatea cafelei de specialitate. Aromele 146ilovecoffee pot fi livrate acum și acasă.

Sibienii îndrăgostiți de cafeaua de specialitate pot fi în continuare alături de barista de la 146 I love coffee, urmărind întregul proces de preparare al cafelei,  prin intermediul aplicației ZOOM. De asemenea, cafeneaua livrează acasă cafea boabe sau măcinată, proaspăt prăjită iar clienții își pot alege originea sau blendul preferat. Pentru a limita orice contact cu livratorul, putem opta pentru plata online, inclusiv Revolut. Comenzi pe www.146coffesibiu.ro

[fvplayer id=”51″]Detalii despre produse aici: 146ilovecoffee

Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente se bazează pe identificarea de noi oportunități. Criza sanitară pe care o trăim cere solidaritate. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după revenirea la o nouă normalitate. În același timp, e momentul să ne susținem locurile preferate din oraș, profitând de ofertele cu livrare la domiciliu.

Vezi si alte oferte de pe Ora de Servicii.

#oradeservicii  Vă prezentăm afacerile sibiene care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus. Dacă oferiți un serviciu și doriți să vă alăturați, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să trimiteti WhatsApp la +40 746 752 240.

 

Ultima oră

Comentariul meu