zeci de cadre medicale izolate la domiciliu în județul sibiu - au îngrijit bolnavi cu coronavirus
foto Arhivă

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a transmis astăzi numărul cadrelor medico – sanitare aflate în izolare la domiciliu. Zeci de medici, asistenți medicali, paramedici, infirmieri și ambulanțieri au intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus și acum stau acasă în izolare.

Cadrele medicale aflate în izolare provin de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, din Secțiile ATI și Nefrologie, de la Serviciul Județean de Ambulanță și de la SMURD.

„Din cadrul personalului medico-sanitar din județul nostru, se află în izolare la domiciliu și monitorizare de către Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu un număr de 55 de persoane, astfel: 15 medici, 24 de asistenți medicali, 7 infirmieri, 8 paramedici și 1 ambulanțier. De asemenea, a fost confirmat cu SARS-CoV-2, prin diagnosticare real time RT-PCR, un singur asistent medical din municipiul Sibiu”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Direcția de Sănătate Publică.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Datele comunicate de DSP Sibiu nu au nici o legatura cu realitatea, domnul Budescu sa faca de urgenta o investigare adevarata, nu doar sa intrebe pe X sau Y daca se simte bine si sa le puna mana la frunte!