coronavirus: 27 de persoane infectate în județul sibiu
FOTO: Getty Images

La nivelul județului Sibiu, vineri, 27 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, cu cinci mai multe față de ziua de joi. Potrivit informațiilor Grupului de Comunicare Strategică, trei sibieni au murit din cauza COVID-19.

27 de persoane infectate, 253 teste negative
Până vineri, în județul Sibiu, 27 de persoane au fost infectate cu coronavirus. Dintre toate testele făcute, 253 au ieșit negative. „În urma testării pentru COVID-19, 27 de persoane testate pozitiv și 253 de persoane testate negativ”, informează Instituția Prefectului Județul Sibiu.

399 de persoane în carantină în județul Sibiu
De asemenea, la Sibiu sunt 2.626 de persoane izolate la domiciliu și alte 399 se află în carantină

„La data de 03.04.2020 Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2626 persoane izolate și 399 persoane în carantină în cele 5 centre de carantină de pe raza județului.  Astăzi au ieșit din carantină un număr de 16 persoane”, mai informează Instituția Prefectului Județului Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Datele sunt eronate, la nivelul judetului Sibiu sunt mult mai multi infectati. Titlul ar trebui schimbat in „Doar 27 de sibieni au fost in stare sa fie identificati, restul umbla liberi prin Sibiu”