amenzi uriașe pentru sibienii care au umblat joi pe străzi fără un motiv întemeiat
FOTO: arhivă

Sibienii s-au ales cu amenzi uriașe joi fiindcă au ieșit din case fără un motiv întemeiat și fiindcă nu au respectat măsurile izolării. 

„La data de 02.04.2020, 262 de polițiști sibieni, 115 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 71 de polițiști locali au desfășurat 161 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează Prefectura Sibiu.

În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 293 de sancțiuni în valoare de peste 300.000 lei, din care 210 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 7 pentru nerespectarea măsurii izolării.

În perioada de referință, au fost conduse 26 persoane în centrele de carantină și au fost verificate 1.128 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare și carantină.

De asemenea, ieri 36 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Slăbuț de tot, nu vezi un echipaj de poliție în oraș si daca vezi stau in aceleasi locuri si stau in masini. Oamenii nu conștientizează, autoritățile dorm. 90 la sută din cei din trafic n au nici o treabă umbla ca voda prin loboda. Pe Mihai viteazu intr o ora daca o iau la pas sau opresc masini depășesc numărul de amenzi raportate de ei intr o zi….. asa ca lăsați poveștile…