iony lansează... service-ul mobil! dacă nu poți veni tu la service, vine service-ul la tine!

? Nu strică să ai mașina pregătită de orice, mai ales că acum beneficiezi de ridicarea și predarea autoturismului, GRATUIT!

[fvplayer id=”48″]
Sună la ? 0735.834.296, sau intră pe www.iony.ro, și accesează butonul de WhatsApp din site. Intri direct în legătură cu colegii noștri, ne spui care e problema, iar noi trimitem cât de repede o echipă să îți preia mașina. Fie că e vorba de schimburi, sau de reparații, tu stai liniștit acasă, iar noi ne ocupăm de problemă. La finalul lucrărilor, #teamIONY îți livrează mașina înapoi la domiciliu. Simplu și rapid! ?
Solicită și tu SERVICE-UL MOBIL IONY! ?

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii  Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Ultima oră

Comentariul meu