centrele de carantină din județul sibiu - trei locații în care sunt duse persoane la izolare
FOTO: arhivă

La nivelul județului Sibiu, există trei centre de carantină. Persoanele care se întorc în țară din zonele afectate de coronavirus, dar și cele care nu respectă măsura izolării sunt aduse în aceste locații, unde trebuie să stea 14 zile.

Starea de sănătate a persoanelor carantinate este monitorizată de către personalul medical prezent permanent în cele trei locații, se arată într-o informare publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu.

Sibienii, carantinați în trei hoteluri din județ
Trei hoteluri din județul Sibiu s-au transformat, în această perioadă, în centre de carantină pentru persoanele întoarse din străinătate. Este vorba despre hotel Ramada și hotel Apollo din Sibiu, și despre hotel Cindrel din Păltiniș.

Persoanele cazate în cele trei locații sunt fie persoane care au primit recomandare de carantină deoarece au intrat pe teritoriul României venind din zonele cu transmitere comunitară extinsă, afectate de COVID-19 (zonă roșie), fie persoane care nu au respectat condițiile izolării la domiciliu. Toți cei care ajung în aceste centre sunt obligați să stea 14 zile sub monitorizare. De asemenea, persoanele care încalcă măsura izolării trebuie să respecte cheltuielile efectuate pentru carantinare.

Joi, la nivelul județului Sibiu, se aflau în carantină 362 de persoane. Totodată, în izolare la domiciliu, se aflau 2.590 de persoane.

Ultima oră

Comentariul meu