accident grav la moșna - două persoane, soț și soție, rănite

Un accident rutier a avut loc miercuri seară la Moșna, în apropierea unui pod aflat în construcție. Două persoane au fost rănite, ambele fiind transportate la spital în Mediaș.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul rutier s-a petrecut după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. „Șoferul unui autoturism pierde controlul direcției de deplasare și iese în afara părții carosabile, în zona unui pod în construcție, la diferență de nivel de aproximativ doi metri”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul și soția lui au fost răniți.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Ambulaneți. „Echipajele au acordat asistență medicală pentru două victime. Un bărbat de 32 ani, care prezenta traumatism membru inferior și traumatism toracic și o femeie de 30 ani care prezenta un traumatism cranio-facial cu plagă deschisă în regiunea bărbiei. Ambele victime au fost transportate la CPU Mediaș în stare stabil”, anunță Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu