tânăr de 27 de ani găsit mort într-un apartament din sibiu
Foto Arhiva

Un sibian în vârstă de 27 de ani a fost găsit, luni seară, mort în apartamentul în care locuia de pe strada Frunzei. Polițiștii și pompierii au intrat cu forța în casa bărbatului, după ce o femeie a sesizat faptul că nu mai dă de el de câteva zile.

În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20.35, ISU Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon.

„Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit, în cursul serii, în municipiul Sibiu, str. Frunzei pentru deblocarea ușii unui apartament. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană de sex masculin de circa 27 de ani decedată”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat tânărul sibian.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Omul e că o floare, are nevoie de hrana, aia , aer și lumina! O floare nu trăiește în întuneric!