peste 300 de persoane se află marți în carantină și alte 3.156 sunt izolate în județul sibiu

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează marți un număr de 3.156 persoane izolate și 322 persoane aflate în carantină.

Marți, în județul Sibiu, avem cu 24 mai multe persoane în carantină față de luni, și cu 19 mai multe persoane aflate în izolare.

Până acum, în urma testării pentru COVID-19, 183 de teste au ieșit negative.

120 apeluri de la sibieni în ultimele 24 de ore
De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr de peste 120 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

„Astfel membrii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au gestionat și răspuns eficient solicitărilor scrise sau telefonice ce au vizat date și informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, sprijinirea cetățenilor aflați în autoizolare, carantină sau izolare, etc”, informează Instituția Prefectului Județului Sibiu.

35 de solicitări pe 112 în ultimele 24 de ore
De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt pregătiți pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. În ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Ultima oră

Comentariul meu