încă 3 decese din cauza covid 19 - numărul total al deceselor în românia este acum 68

Încă trei persoane au murit din cauza noului coronavirus, a anunțat marți dimineață Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, numărul total al deceselor din România ajunge la 68.

Au mai fost raportate alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe țară ajungând la 68.

A murit o femeie de 73 de ani, din județul Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Aceasta a fost confirmată pozitiv pe 28 martie și a murit pe 29 martie. Ancheta epidemiologică este în curs.

Cea de-a 67-a persoană decedată este un bărbat de 69 de ani, din județul Iași. Acesta a fost testat cu rezultat pozitiv pe 28 martie și a fost internat la SCBI Iași în data de 29 martie. Probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iași. Bărbatul a murit luni, 30 martie și, potrivit medicilor, avea hipertensiune arterială.

A 68-a persoană decedată din cauza COVID 19 în România, este o femeie de 81 de ani, din județul Mehedinti. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova și i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în 28 martie care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Pe 29 martie a fost confirmată pozitiv cu COVID 19 și a murit luni, 30 martie. Avea antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronica, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs.

 

Ultima oră

Comentariul meu