peste 3.100 de sibieni izolați și aproape 300 în carantină - 178 teste pentru covid-19 negative
Foto: Profimedia

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează, luni, un număr de 3.137 persoane izolate și 298 persoane în carantină.

Peste 170 teste negative
Până în prezent, în urma testării pentru COVID-19, 178 de teste au ieșit negative.

Trei centre de carantină în județ
Luni a fost identificat și amenajat un nou centru de carantină, în prezent fiind operaționalizate pe raza județului Sibiu un total de trei astfel de centre.

80 de apeluri de la sibieni
De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr de peste 80 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

„Astfel membrii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au gestionat și răspuns eficient solicitărilor scrise sau telefonice ce au vizat date și informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, sprijinirea cetățenilor aflați în autoizolare, carantină sau izolare, etc”, informează Instituția Prefectului Județul Sibiu.

30 de solicitări la 112
De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt pregătiți pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Aceștia au răspuns prompt unui număr de peste 30 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Ultima oră

Comentariul meu