Publicat înORA NEAGRĂ, Ultima oră

Doliu în lumea fotbalului – Un avrigean, fost portar al Stelei, a murit la 43 de ani

doliu în lumea fotbalului - un avrigean, fost portar al stelei, a murit la 43 de ani

Martin Tudor, fost portar la Steaua, a murit luni, la vârsta de 43 de ani. Fotbalistul, născut în Avrig,  se afla la Reșița când a suferit un infarct fatal.

Martin Tudor a suferit un preinfarct în 2019

Martin Tudor a mai avut problemă la inimă și în 2019, într-un cantonament în Turcia. Fostul portar era atunci în staff la Chiajna și i s-a făcut rău. A fost dus de urgență la spital și eliberat după o zi. De atunci, a evitat să vorbească despre asta.

„Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Știu că atunci s-a speriat foarte tare”, a declarat Laurențiu Diniță pentru GSP.RO.

Cine a fost Martin Tudor

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat în Divizia A la Jiul Petroșani la 20 de ani, pe 14 iunie 1997, într-un meci Jiul – Petroul 0-1.

În 1997, Martin Tudor a semnat cu Olimpia Satu Mare, iar după doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

La Steaua a jucat până în 2005, bifând 126 de partide în prima ligă. A strâns 8 meciuri în competițiile continentale pentru gruparea bucureșteană, dintre care două în sezonul 2004-2005, când echipa s-a calificat în primăvara europeană.

184 meciuri are Martin Tudor în Liga 1 pentru Jiul Petroşani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții