presiune scăzută la apă luni în sibiu și alte trei localități din județ
FOTO: arhivă

Apa Canal anuntă ca luni, 30 martie, între orele 08,00 – 22,00, vor fi executate lucrări de reparație la conducta de transport DN 600, din zona străzii Aviației din municipiul Sibiu. În acest interval, se vor înregistra scăderi ale presiunii apei potabile în mai multe zone din oraș, dar și în alte trei localități din județ.

Consumatorii din Zona Industrială Vest, Soseaua Alba Iulia (între str. E. A. Bieltz și Aeroport), Cartierul Alma – Ogorului, precum și cei din localitățile Cristian, Șura Mica și Ocna Sibiului vor avea luni presiune scăzută la apă.

Apa Canal Sibiu SA va executa o serie de reglaje în rețeaua de distribuție, suplinind aportul de apă în zonele afectate însa, în funcție de consumul din rețea, pot apărea situații punctuale de lipsă totală a apei. În aceste situații, abonații pot solicita apa prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispoziția celor afectați, programarea făcându-se prin Dispecerat.

Lucrările de reparație vor fie executate de firma Terra Buildings SRL, cu asistență din partea Apă Canal SA Sibiu, în cadrul contractului ce vizează înlocuirea tronsonului de conductă DN 600, de pe strada Aviației.

Abonații din zonele și localitățile menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Ultima oră

Comentariul meu