vârstnicii din sibiu au prioritate la profi și la penny - la fel și angajații mai și cei din sistemul sanitar

Persoanele peste 65 de ani, care potrivit noilor reguli pot ieși din casă doar între 11:00 – 13:00, au prioritate în magazinele Profi și Penny în acest interval orar.

Magazinele Penny deschise în Sibiu își schimbă programul. Principalele două schimbări se referă la ora de închidere și la prioritatea acordată persoanelor în vârstă.

Magazinele Penny sunt deschise de luni până sâmbătă între 7:30 și 21:00. Duminică, programul este 8:00 – 20:00 în Sibiu și în alte orașe mari din țară.

De asemenea, Penny Market introduce măsuri speciale pentru persoanele vârstnice de peste 65 de ani. Pentru ca acestea să poată efectua cumpărăturile în siguranță, primesc prioritate în magazin și la casa de marcat între orele 11:00 – 13:00.

vârstnicii din sibiu au prioritate la profi și la penny - la fel și angajații mai și cei din sistemul sanitar

Și magazinele Profi din Sibiu acordă prioritate vârstnicilor între 11:00 – 13:00. De asemenea angajații MAI și cei din sistemul sanitar au prioritate în toate intervalele în care magazinul este deschis. Potrivit programului afișat la intrare în magazinele din oraș, magazinele Profi sunt deschise între 8:00 – 20:00, de luni până duminică.

Ultima oră

Comentariul meu