stați în casă! două cazuri de coronavirus la sibiu - surse
FOTO: arhivă

Medicii şi autorităţile îi roagă pe sibieni să rămână în case. Este cea mai bună „armă” de protecţie împotriva infectării cu noului coronavirus. Cu atât mai mult, când şi la Sibiu avem deja cazuri confirmate cu noul Coronavirus. Este vorba de doi pacienţi internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au declarat vineri seara, surse pentru Ora de Sibiu.

Vă rugăm să staţi în case! Este cel mai bine pentru sănătatea dumneavoastră! Avem două cazuri de Coronavirus la Sibiu. Oamenii sunt în spital.

Doi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus sunt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au declarat surse pentru Ora de Sibiu. Din informaţiile noastre, cei mai buni medici ai spitalului fac toate eforturile ca cei doi pacienţi să fie bine.

Medic din Sibiu: „Vă rugăm staţi în case!”

Unul din medicii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a declarat vineri seara, pentru Ora de Sibiu, că îi roagă pe sibieni să rămână în case. Este mai important ca niciodată să ascultăm sfaturile medicilor şi ce ne cer autorităţile: să rămânem acasă şi să avem grijă să ne spălăm foarte bine pe mâini.

Sursă: „Eu ştiu de doi (pacienţi n.r.), ce sunt în spital”

Sursă de încredere a confirmat vineri seara pentru Ora de Sibiu, că cei doi pacienţi sunt la Spitalul Judeţean. Unul dintre pacienţi este intubat, celălalt nu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Orice Sibian cu mai mult de 2 neuroni ar trebui să trateze situația ca și când unul din trei oameni din magazin/stradă/farmacie ar avea virusul…și asta nu de ieri sau de azi ci de acum două săptămâni.

    Din păcate în pofida articolelor din presa sibiană eu consider că măsurile NU sunt respectate la Sibiu și că încă avem MULT prea mulți oameni pe stradă (asta am constatat privind pe geam).

    De această dată prostia, lăcomia și indiferența îi va costa pe unii viața.

  2. De ce nu se spune mai mult despre aceste cazuri si despre alti suspecti csre asteapta rezultatele de ce atata taina cu corona la sibiu Ar trebui sa fim informati permanent de ce se intampla de catre au toritati ,prefectura etc

    1. va rugam sa intrebati direct la prefectura sibiu. va multumim

    2. Chiar nu vreau sa le iau apararea celor de oradesibiu care in marte parte isi copiaza articolele cu copy paste din alte surse, rar vezi un articol scris de ei insa in cazul de fata ce ai vrea sa faca ei? Ce ai vrea sa iti spuna daca in momentul de fata se asteapta rezultatele? Coronavirus avem si noi in Sibiu, este evident, indiferent ca aceste cazuri sunt declarate in presa sau nu. Din pacate s-au facut prea putine teste..altfel am fi avut si noi o multime de cazuri.