peste o sută de sibieni amendați fiindcă au ieșit din case
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au continuat acțiunile pe raza județului pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse pe durata stării de urgență, prin Ordonanța Militară, Nr. 3. Astfel, 118 de persoane au fost amendate fiindcă au ieșit din case fără scop. 

Polițiștii sibieni au continuat acțiunile pe raza județului Sibiu, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în vederea punerii în aplicare și verificării respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020. În urma acțiunilor au fost depistate 118 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, face apel la toți cetățenii să respecte măsurile impuse pe durata stării de urgență, prin Ordonanțele Militare, să evite deplasările, să fie în permanent contact cu persoanele vârstnice care sunt cele mai expuse în această perioadă, să prezinte lucrătorilor MAI documentele solicitate care atestă motivul/urgența circulației în afara locuinței/gospodăriei și să se informeze în permanență despre situația în care ne aflăm, dar numai din surse oficiale.

Astăzi, 27.03.2020, în județul Sibiu, instituțiile cu atribuții specifice din cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează 3674 de persoane izolate și 159 de persoane în carantină. Au ieșit din carantină un număr de 43 de persoane, ridicând cifra totală de persoane ieșite din carantină până în prezent, la 67 de persoane.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. poate ar fi bine să se verifice și prin Șelimbăr.
    sunt destui care se plimbă cu bicicletele și aici mă refer la persoane mature.