video: campania „sport acasă” a sălii transilvania - idei pentru sibienii care vor să fie în formă în această perioadă
Captură ecran/ YouTube

Chiar dacă stăm în case, asta nu înseamnă că nu mai putem face sport. Sunt o mulțime de posibilități de a continua să desfășurăm activități fizice, chiar și în propria locuință. Iar asta ne demonstrează sibienii care s-au alăturat campaniei „#Sport #Acasă”, derulată de Sala Transilvania Sibiu.

„Credem că sportul ne poate ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă. Chiar dacă stăm acasă, posibilitățile de a face mișcare sunt numeroase, iar asta ne-o dovedesc și sibienii care s-au alăturat campaniei noastre #Sport #Acasă.

Sala Transilvania are ca responsabilitate oferirea cele mai bune servicii logistice sportive sibienilor. Iar într-o perioadă precum cea pe care o traversăm acum, îndemnul nostru este simplu. Faceți sport acasă și inspirați-vă din video-urile concepute special pentru voi!”, se arată pe pagina de Facebook Sala Transilvania Sibiu.

Victor Diaconescu, antrenor personal de fitness, este primul sibian care îi îndeamă pe oameni să facă sport acasă. Acesta a pregătit trei circuite, special pentru cei care vor să fie în formă chiar și în această perioadă.

YouTube video

Pentru a fi la curent cu toate noutățile proiectului Sălii Transilvania, vă invităm să vă înscrieți în grupul #Sport #Acasă #SLT de pe Facebook. Creat din dorința de a dezvolta o comunitate de oameni pasionați de sport, grupul se adresează tuturor celor care fac din activitatea sportivă o prioritate.

Ultima oră

Comentariul meu