surse - un bolnav suspect de coronavirus transferat în stare foarte gravă de la spitalul tbc la judeţean sibiu

Un pacient suspect de Coronavirus a fost transferat joi, în stare foarte gravă, de la Spitalul TBC, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au declarat surse medicale pentru Ora de Sibiu. Omul a fost refuzat de două spitale mari din ţară, cel din Timişoara şi cel din Cluj, care au foarte mulţi pacienţi internaţi.

Surse medicale: Pacientul este intubat

Pacientul suspect de Coronavirus, transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din SIbiu, este în stare foarte gravă, susţin sursele medicale. Din primele informaţii, se pare că omul este intubat. Pacientul suspect de Coronavirus din Sibiu, spun unele surse medicale, ar fi fost refuzat de două spitale din ţară, cel de la Cluj şi cel de la Timişoara, care au motivat că au foarte mulţi pacienţi.

S-au recoltat probe de noul Coronavirus

Bolnavului aflat în stare foarte gravă la Terapie Intensivă joi seara, la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, i s-au recoltat probe. Deocamdată nu s-ar cunoaşte rezultatul analizelor, ţinând cont de faptul că la Sibiu încă nu se fac teste de Coronavirus. Probele pacientului au fost trimise la laboratorul din Cluj.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu